Efter dødsfald:

Viking har udnævnt ny administrerende direktør

Henrik Helsinghof er fra 1. juni 2024 ny administrerende direktør i Viking Life-Saving Equipment A/S.

Den danske producent af sikkerhedsudstyr til den maritime branche, Viking Life-Saving Equipment, har udnævnt Henrik Helsinghof som ny administrerende direktør med virkning fra 1. juni 2024.

Publisert

Godt en måned efter den tidligere administrerende direktør Henrik Uhd Christensen gik bort efter kort tids sygdom, har Viking Life-Saving Equipment fundet sin nye topchef i form af Henrik Helsinghof, der tiltræder i rollen fra 1. juni. Det oplyser den danske producent af sikkerhedsudstyr til den maritime branche i en pressemeddelelse.

Henrik Helsinghof kommer fra et job som administrerende direktør for virksomheden Bramidan A/S, men inden da har han arbejdet i 14 år for netop Viking, hvor han arbejdede sig op fra studentermedhjælper til direktør for Viking Nadiro.

"Vi er meget glade for at kunne byde Henrik velkommen i vores lederteam som CEO. Han er en dynamisk leder med dokumenterede resultater og en passion for virksomhedsudvikling gennem mennesker Han er også en ægte Viking i hjertet. Han deler vores værdier, kultur og passion. Med sin tidligere erfaring fra Viking og nylige succeser som CEO er Henrik den idéelle person til at føre vores virksomhed videre. Han har fuld opbakning fra bestyrelsen og ejeren, Claus Sørensen Fonden, og vi ser frem til at arbejde sammen med Henrik, mens vi bygger videre på Vikings fremtid," lyder det fra bestyrelsesformand, Jens Lindholm.

Viderefører succesfuld BP25 forretningsplan

Viking Life-Saving Equipment er i øjeblikket ved at definere en ny forretningsstrategi frem mod 2028, som bygger på og udvider succesen fra den eksisterende strategi, og det blive altså Henrik Helsinghofs job at fortsætte den positive udvikling.

"Det er en stor ære at lede Viking og bygge videre på det stærke fundament af Viking, innovation og en position som markedsleder, som min forgænger og ledelsen har lagt. Sammen med det talentfulde ledelsesteam hos Viking og vores kolleger rundt om i verden vil vi fortsætte med at innovere, betjene vores kunder med ekspertise og lede vores virksomhed og branche fremad," lyder det fra Henrik Helsinghof.

Powered by Labrador CMS