Viking ansætter ny finansdirektør

Viking har udnævnt Mira Nielsen som ny CFO.
Viking har udnævnt Mira Nielsen som ny CFO.

Viking Life-Saving Equipment har ansat Mira Nielsen tiltræder som ny CFO med virkning fra 4. marts.

Publisert Sist oppdatert

Den danske producent af sikkerhedsudstyr til den maritime branche, Viking Life-Saving Equipment, har fundet sin nye finansdirektør. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye CEO bliver med virkning fra 4. marts Mira Nielsen, som er blevet hentet ind efter en grundig ansættelsesproces, der begyndte i efteråret, og som blev afsluttet før jul, da daværende CEO Henrik Uhd Christensen og Mira Nielsen nåede til enighed.

Mira Nielsen kommer til Viking med stor international erfaring fra store virksomheder i Europa og USA - her i blandt som VP Finance Management Support og en del af General Management Team i Tryg og senest som CFO for Falcks Ambulance Services i Californien, USA.

"Med sin store erfaring inden for finansiel ledelse vil Mira Nielsen være en stærk tilføjelse til vores direktion og være med til at sikre, at vi leverer på vores strategi," lyder det fra Vice President People & Organization hos Viking, Mette Brødholt Berg.

Mira Nielsen afløser Gert Lillebæk, der har siddet på påsten som CFO i Viking gennem de seneste 24 år. Han bliver dog i selskabet for at sikre en smidig overdragelse og fortsætter ligeledes i direktionen, indtil der er tiltrådt en afløser for Henrik Uhd Christensen som direktør. Herefter vil Gert Lillebæk overgå til en konsulentstilling for den nye CEO.

Powered by Labrador CMS