Ny Viking-direktør tiltræder hurtigere end planlagt

Henrik Helsinghof er fra 1. juni 2024 ny administrerende direktør i Viking Life-Saving Equipment A/S.

Den nyudnævnte direktør hos Viking Life-Saving Equipment, Henrik Helsinghof, tiltræder i jobbet som chef den 1. maj. Det er en måned tidligere end planlagt.

Han skulle egentligt være tiltrådt i stillingen fra 1. juni. Men onsdag blev det offentliggjort, at Henrik Helsinghof starter i jobbet som administrerende direktør hos Viking Life-Saving Equipment allerede den 1. maj. Det oplyser den danske producent af maritimt sikkerhedsudstyr i et opslag på det sociale medie LinkedIn.

"Jeg er meget glad for at starte i Viking tidligere end oprindeligt planlagt. Med den nye startdato kan jeg begynde at arbejde med bestyrelsen, ledergruppen og resten af Viking-organisationen endnu hurtigere, da vi sammen ser frem imod at bygge og udvide på Vikings seneste succes," lyder det fra den nye direktør.

Henrik Helsinghof, der efterfølger Henrik Uhd Christensen, som i januar gik bort efter kort tids sygdom, kommer fra et job som administrerende direktør for virksomheden Bramidan A/S, men inden da har han i 14 år haft sin gang i netop Viking, hvor han arbejdede sig op fra studentermedhjælper til direktør for Viking Nadiro.

Finansdirektør Gert Lillebæk og Sr. Vice President Regions Vagn Pedersen har i første omgang overtaget styringen af Viking, men fra 1. maj tilfalder arbejdsopgaverne altså Henrik Helsinghof.

Powered by Labrador CMS