Kurt Skov træder tilbage: Formandsskifte i Blue Water er på plads

Kurt Skov træder tilbage: Formandsskifte i Blue Water er på plads

Jørgen Wisborg, der tidligere på året indtrådte i bestyrelsen hos Blue Water med henblik på at overtager formandsposten fra Kurt Skov, overtager tjansen fra med virkning fra 1. november.

Publisert Sist oppdatert
Kurt Skov træder tilbage: Formandsskifte i Blue Water er på plads

Blue Waters grundlægger Kurt Skov er fra i dag ikke længere formand for den vestjyske logistikkoncern. Jørgen Wisborg, som tidligere på året indtrådte i Blue Waters bestyrelse med henblik på – efter en overtagelsesperiode – at overtage formandsposten, har nemlig med effekturering fra den 1. november overtaget tøjlerne i koncernen. Det oplyser Blue Water i en pressemeddelelse.

“Siden sin indtræden i bestyrelsen har Jørgen Wisborg fået god og solid indsigt i og forståelse for Blue Waters forretning, organisation og værdier. Han bidrager til det positive samarbejde internt i bestyrelsen og i forhold til direktionen, og jeg ser frem til det videre samarbejde med Jørgen. Jeg ved, at han vil blive en værdifuld formand, der vil medvirke til en fortsat positiv strategisk udvikling af Blue Water i tæt samspil med den øvrige bestyrelse og direktionen,” lyder det fra Kurt Skov, der fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen.

“Alle i Blue Water kan være stolte af den position Blue Water har i dag. Jeg vil fortsat bidrage til udviklingen af firmaet, men vil overlade det til andre at være drivkræfterne i arbejdet,” siger grundlæggeren.

Jørgen Wisborg er i de seneste måneder blevet bekræftet i det gode match mellem ham og Blue Water, og han føler sig helt klar til at prøve kræfter med den nye opgave.

“Jeg har fået en meget varm og positiv velkomst, og jeg har fået bekræftet, at kulturen, værdierne og ambitionerne er meget stærke hos alle i Blue Water. Som formand vil jeg have stor respekt for at fastholde og udvikle dette fundament, så vi kan fortsætte den profitable vækst baseret på vores stærke kundefokus,” siger Jørgen Wisborg.

I forbindelse med formandsskiftet ændres der ligeledes på posten som næstformand, hvor Anne Skov bliver næstformand sammen med Jørgen Meyer.

Dermed ser den samlede bestyrelse for Blue Water således ud: Jørgen Wisborg (formand), Anne Skov (næstformand), Jørgen Meyer (næstformand), Kurt Skov, Niels Kaalund og Merete Søbye.

The post Kurt Skov træder tilbage: Formandsskifte i Blue Water er på plads first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS