Fortid hos Esvagt – Her er Foga Consults nye fartøj

Fortid hos Esvagt – Her er Foga Consults nye fartøj

Foga, der er fiskernes orientering om offshore aktiviteter, har udvidet flåden med fartøjet M/S Fortuna Puffin.

Publisert Sist oppdatert
Fortid hos Esvagt – Her er Foga Consults nye fartøj

Fiskernes orientering om offshore aktiviteter, danske Fogh Consult, har sammen med OS Energy GmbH og Newcastle Marine Services Ltd erhvervet endnu et fartøj til til flåden af specialiserede survey- og vagtfartøjer.

I sidste uge blev fartøjet M/S Fortuna Puffin således indlemmet i flåden efter at være blevet købt fra en dansk reder, der har opereret fartøjet under navnet M/S Jupiter, ligesom det tidligere har gjort tjeneste hos Esvagt under navnet Esvagt Preventer.

“Købet af M/S Fortuna Puffin indgår i vores strategi, hvor vi tilbyder udførelse af en stor mængde opgaver til konkurrencedygtige priser til de hastigt voksende markeder indenfor energi, kommunikation, fremføring og konstruktion til søs,” lyder det i en fælles pressemeddelelse.

Med tilføjelsen af M/S Fortuna Puffin samarbejdet mellem FOGA Consult, OS Energy GmbH og Newcastle Marine Services Ltd nu 11 specialfartøjer i deres flåde, som stilles til rådighed for opgaver fra Østersøen til Nordsøen og fra de Britiske øer til landende omkring den Engelske Kanal.

Fakta om M/S Fortuna Puffin:

Flag: Dansk
Klasse: DMA
Brutto Tonnage: 213 GT
Største længde: 33,60m
Bredde: 6,60m
Dybgang: 3,80m
Dæksplads: 12 m2
Kran kapacitet: 18t/m

The post Fortid hos Esvagt – Her er Foga Consults nye fartøj first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS