Efter klagesag: Nu kan kontrakt om landstrøm underskrives

Efter klagesag: Nu kan kontrakt om landstrøm underskrives

Klagenævnet for Udbud har givet grønt lys til at havneselskabet By & Havn nu kan underskrive kontrakten med selskabet PowerCon, som i oktober blev tildelt opgaven med at bygge landstrøm i København.

Publisert Sist oppdatert
Efter klagesag: Nu kan kontrakt om landstrøm underskrives

Selskabet PowerCon havde egentligt allerede i oktober sikret sig opgaven med at bygge landstrøm på havnen i København, men en klage over udbuddet satte i første omgang en stopper for underskrivning af kontrakten.

Indsigelsen har siden da været igennem Klagenævnet for Udbud, som nu har afsagt delkendelse om, at klagen ikke skal tillægges opsættende virkning – og det sker til stor glæde for det københavnske havneselskab By & Havn, som dermed langt om længe kan få underskrevet kontrakten med PowerCon.

“Delkendelsen i Klagenævnet for Udbud betyder, at vi kan fortsætte arbejdet med landstrøm i København. Det er til glæde for både københavnere og krydstogtsindustrien. Inden længe kan vi indfri løftet om at skabe en renere og bedre luftkvalitet i København, når de store krydstogtskibe lægger vejen forbi,” lyder det fra udviklings- og salgsdirektør i By & Havn, Ingvar Sejr Hansen.

Havneselskabet vil nu gå i dialog med entreprenøren for at klarlægge en endelig tidsplan for projektet og vil forsøge at indhente den tabte tid undervejs i anlægsarbejdet.

The post Efter klagesag: Nu kan kontrakt om landstrøm underskrives first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS