Stor fremgang i omsætningen på Frederikshavn Havn

Foto: Frederikshavn Havn

Frederikshavn har i 2022 opnået den største omsætning i tiden som kommunal selvstyrehavn efter en fremgang i omsætningen på imponerende 46,7 procent fra 2021.

Publisert

At der er sket ting og sager på Frederikshavn Havn i 2022 er ikke gået mange i Det Blå Danmark forbi, og nu blev tallene, der bekræfter tendensen offentliggjort. Havnen har i det forgangne år således oplevet en fremgang i omsætningen på 46,7 procent set i forhold til omsætningen i 2021.

En fremgang der er båret primært af de nye aktiviteter omkring havneudvidelsen. Det fortæller Frederikshavn Havn i en pressemeddelelse.

“2022 er det første år, hvor vi for alvor har set effekten af havneudvidelsen. Vi har oplevet en flot omsætningsfremgang, og den seneste opgørelse viser, at der allerede er skabt flere end 350 arbejdspladser primært afledt af havneudvidelsen. Det bekræfter os i, at vi har en solid forretningsplan,” lyder det fra havnens bestyrelsesformand, Bo Uggerhøj, som er meget tilfreds med, at strategien for udviklingen af havnen nu for alvor viser resultater.

Også hos administrerende direktør Mikkel Seedorff Sørensen er der stor glæde over fremgangen i 2022, og han forventer samtidig, at Frederikshavn Havn går en spændende tid i møde.

“Omsætningen stiger i takt med, at de nye aktiviteter i forbindelse med havneudvidelsen kommer i gang, og vi forventer yderligere fremgang i 2023, når de nye aktiviteter omkring bunkerterminalen bliver igangsat. Herudover oplever vi stadig en stigende efterspørgsel på såvel arealer som kajkapacitet med stor dybgang, og vi ser ind i mange nye spændende projekter og flere nye arbejdspladser på vej,” lyder det fra Mikkel Seedorff Sørensen.

Omsætningen i 2022 er den største for Frederikshavn Havn i tiden som kommunal selvstyrehavn.

Powered by Labrador CMS