HE Marine er opkøbt af el-entreprenører

Den maritime servicevirksomhed HE Marine med hovedsæde i Thyborøn er blevet opkøbt af makkerparret Frederik Søgaard Poulsen og Torben Kristensen.

For den vestjyske HE Marine A/S markerede årsskiftet ikke blot en ny kalender på væggen. Den maritime servicevirksomhed, der blandt andet udfører el og elektronik installationer på skibe, er nemlig blevet opkøbt af makkerparret Frederik Søgaard Poulsen og Torben Kristensen. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Frederik Søgaard Poulsen og Torben Kristensen får fremover titlerne som henholdsvis direktør og COO, og de to el-entreprenører har i en længere årrække drevet virksomhed sammen med en klar filosofi.

"For dem handler det om at skabe virksomheder uden bureaukrati, med korte veje til toppen og en flad organisation, hvor fremdriften sikres via korte beslutningsprocesser – en filosofi der har fulgt dem gennem hele

deres karriere," lyder det i pressemeddelelsen.

Selvom det er to nye ansigter ved roret, så fortsætter alle medarbejdere i HE Marine sammen med de nye ejere, ligesom kontaktpersonerne i de virksomhedens enkelte afdelinger forbliver de samme.

Derudover får HE Marine med opkøbet også en ny afdeling i Grenaa, således at virksomheden fremover vil være at finde i både Thyborøn, Lindø og på Djursland.

Powered by Labrador CMS