Farlige fiskefrikadeller – Vestjysk fiskefabrik får bøde på 60.000 kroner

Disse fiskefrikadeller fra Løgismose, der blev produceret hos Jeka Fish A/S, er blandt de tilbagekaldte, der blev tilbagekaldt. Foto: Løgismose
Disse fiskefrikadeller fra Løgismose, der blev produceret hos Jeka Fish A/S, er blandt de tilbagekaldte, der blev tilbagekaldt.

Fiskefabrikken Jeka Fish i Lemvig skal betale 60.000 kroner i bøde for at have markedsført fiskefrikadeller, der kan have indeholdt listeria.

Publisert Sist oppdatert

Én person mistede livet mens seks andre blev syge, da de i begyndelsen af november spise fiskefrikadeller produceret af Jeka Fish i Lemvig, og nu koster det den vestjyske fiskefabrik en bøde på 60.000 kroner. Det skriver lokalmediet TV Midtvest.

Fiskefrikadellerne, hvori der blev registreret listeriabakterier, blev tilbagekaldt i massevis, og nu fremgår det altså af en rapport fra Fødevarestyrelsen, at Jeka Fish skal betale 60.000 kroner i bøde for at have markedsført fiskefrikadeller, der kan have indeholdt listeria.

“Der vil være risiko for, at virksomheden har markedsført farlige fødevarer i form af fiskefrikadeller i flere varianter,” lyder det i kontrolrapporten, der er blevet opdateret i denne uge.

Ifølge rapporten blev der under Fødevarestyrelsens besøg på fabrikken fundet listeria i 6 ud af 20 tilfælde på virksomhedens udstyr.

Powered by Labrador CMS