Uheld i Odden – Hurtigfærge får skrammer efter påsejling

Uheld i Odden – Hurtigfærge får skrammer efter påsejling

Molslinjens hurtigfærge Express 2 fik mandag aften en skramme, da den under en vending i havnen i Odden stødte på en sten eller andet i færgelejet.

Publisert Sist oppdatert
Uheld i Odden – Hurtigfærge får skrammer efter påsejling

Det gik ikke helt efter planen, da Molslinjens hurtigfærge Express 2 mandag aften var et smut forbi Sjællands Odde. Under en vending i havnen ramte det hurtige fartøj nemlig en sten eller en anden genstand i færgelejet. Det skrivet TV2 Østjylland.

Påsejlingen har givet mindre skrammer på Express 2, som var på vej retur til Aarhus Havn med passagerer, men hjemturen mod Jylland blev altså en anelse længere end planlagt.

“Den (Express 2, red.) får nogle skrammer, som de tjekker de for at se, om der er slået hul på færgen. Det konstateret de så, at der ikke er, men så har de ventet på et go fra Søfartsstyrelsen,” siger pr- og kommunikationschef hos Molslinjen, Jesper Maack, til TV-kanalen.

Passagererne blev efterfølgende sejlet til Aarhus med færgen Express 4, mens fartøjet Express 3 muligvis skal sætter ind tirsdag, hvis skrammerne på Express 2 viser sig så store, at den ikke får lov at sejle på dagens sejladser.

The post Uheld i Odden – Hurtigfærge får skrammer efter påsejling first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS