Torm sikrer stort overskud i stærkt andet kvartal

Torm sikrer stort overskud i stærkt andet kvartal

Høje rater sikrer det danske produkttankrederi Torm et markant overskud på 184,4 millioner dollar i andet kvartal af 2023.

Publisert Sist oppdatert
Torm sikrer stort overskud i stærkt andet kvartal

Aktionærerne i Torm kan se frem til en belønning på ikke mindre end 860 millioner kroner. Det oplyser det danske produkttankrederi i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for andet kvartal.

Grunden til gavehumøret skal findes i det markante overskud på ikke mindre end 184,4 millioner dollar, som rederiet har sikret sig i årets andet kvartal – et beløb som målt i procent er godt 70 procent mere i sammenligning med sidste år.

“I løbet af 2. kvartal 2023 oplevede vi et fortsat sundt rate-miljø, hvilket bidrog til et resultat før skat på 184 mio. dollar sammenlignet med 107 mio. dollar i samme periode sidste år. Baseret på dette vil vi returnere 126,6 millioner dollar til vores aktionærer som udbytte for perioden,” lyder det fra Torms administrerende direktør, Jacob Meldgaard, i en kommentar til regnskabet.

I forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet har produkttankrederiet ligeledes præciseret forventningerne til årets indtjening. Hvor forventningen tidligere lød på mellem 750 og 1.100 millioner dollar lyder det nu på mellem 775 og 900 millioner dollar.

Regnskabet kommer i øvrigt oven på et halvår, hvor Torm har taget imod syv LR1-skibe og tre MR-skibe kæbt, mens man samtidig har solgt og leveret et enkelt MR-skib. Dermed lød antallet at skibe i Torms flåde ved udgangen af juni på 87.

The post Torm sikrer stort overskud i stærkt andet kvartal first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS