Sømand scorer job på land – Her er Kalundborgs nye havneassistent

Sømand scorer job på land – Her er Kalundborgs nye havneassistent

Christian Koch Christiansen er ansat som ny havneassistent i driftsafdelingen hos Kalundborg Havn.

Publisert Sist oppdatert
Sømand scorer job på land – Her er Kalundborgs nye havneassistent

De besøgende på Kalundborg Havn skal snart vænne sig til at hilse på et nyt ansigt. Den vestsjællandske havn har nemlig ansat Christian Koch Christiansen som ny havneassistent i driftsafdelingen. Det oplyser de på deres hjemmeside.

Christian Koch Christiansen er uddannet fra Marstal Navigationsskole og har været til søs i de sidste 15 år, heraf ni som styrmand, og han har blandt andet arbejdet inden for offshore-branchen, hvor han især har arbejdet på ROV-supportskibe.

Christian Koch Christiansen har ifølge havnen været med til mange spændende opgaver, men det kan nævnes, at han har været med til ammunitionsrydning i Østersøen, hvor opgaven var at finde ikke-eksploderede objekter fra 2. verdenskrig. Det skete i forbindelse med, at man skulle anlægge gasledningen Nord Stream 2.

Nu har Christian Koch Christiansen imidlertid besluttet sig for at gå i land – men stadig tilknyttet det blå Danmark – for at få mere tid til familien, og her faldt valget altså på et job på havnekontoret i Vestsjælland. Her skal han i tæt samarbejde med de andre havneassistenter koordinere de mange forskellige opgaver, der er i forbindelse med skibsanløb.

The post Sømand scorer job på land – Her er Kalundborgs nye havneassistent first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS