Havnens Skibsbyggeri er blevet opkøbt af landsdækkende virksomhed

Havnens Skibsbyggeri. Foto: Norisol
Havnens Skibsbyggeri.

Den landsdækkende service- og entreprenørvirksomhed Norisol, der blandt andet er specialister i skibsaptering, udvider sin forretning i Hirtshals med opkøbet af Havnens Skibsbyggeri.

Publisert

I det nordvestlige hjørne af Danmark har Havnens Skibsbyggeri i årtier været en bastion indenfor renovering og bygning af skibe, og med både en rig historie, imponerende kundeliste og unik ekspertise inden for faget var det ikke overraskende, at service- og entreprenørvirksomheden Norisol, så sig lune på den nordjyske forretning.

Derfor har Norisol, der blandt andet er specialister inden for skibsaptering, nu opkøbt Havnens Skibsbyggeri, som dermed indgår i den landsdækkende virksomhed med afdelinger i blandt andet Frederikshavn, Esbjerg, Fredericia, Odense og Kalundborg.

“At blive en del af Norisol A/S er virkelig en spændende mulighed for os. Det markerer en ny fase i vores historie. Noget vi sætter pris på ved det nye samarbejde, er Norisols stærke værdigrundlag og dét at vi deler den samme holdning til kvalitet, pålidelighed og kundepleje. Derudover er det fantastisk at vide, at vi bliver en del af en stor virksomhed, der har et velrenommeret omdømme i den maritime branche,” lyder det fra Torben Kristensen, som var den ene ejer af Havnens Skibsbyggeri.

Sammen med sin bror, Carsten, har han stået bag virksomheden, siden de i 1991 overtog firmaet efter deres far. Med baggrunde som henholdsvis skibstømrer og hustømrer har de drevet virksomheden i en kvalitetsbevidst ånd, som gør, at kunderne ofte kommer igen med nye projekter.

“Vi har set Havnens Skibsbyggeri vokse og trives, men at blive en del af Norisol er som at indgå i en større, maritim familie. Samtidig er Norisol også en virksomhed, som er professionel og som vægter godt håndværk højt. Vi plejer jo at sige, at vi udfører arbejdet med samme grundighed og øje for detaljen, som var det hjemme hos os selv, vi byggede. Det er en af grundene til, at vi ofte bliver anbefalet til andre. Og det er også det Norisol er kendt for,” lyder det fra Carsten Kristensen.

At valget faldt på netop Hirtshals, er langt fra tilfældigt. Det er en del af Norisols strategi om at være så tæt på kunderne som overhovedet muligt.

“Der er stor mulighed for vækst i Hirtshals Havn og den omsluttende industri i Hirtshals og Hjørring, og dermed et stort potentiale. Med udgangspunkt i Hirtshals vil Norisol nu være i stand til at kunne levere lokal arbejdskraft, så vi kan tilbyde en bedre service til konkurrencedygtige priser,” siger direktør for Region Nord i Norisol, Vagner K. Jensen.

Powered by Labrador CMS