Ny havnebygning indviet med pompt og pragt på Skagen Havn

Indvielse af den nye havnebygning i Skagen. Foto: Skagen Havn
Indvielse af den nye havnebygning i Skagen.

Skagen Havn indviede i fredags officielt sin nye havnebygning. På lørdag er der åbnet hus for nysgerrige sjæle, som vil kigge nærmere på de nye lokaler.

Publisert Sist oppdatert

Der var festtaler og et fint fremmøde, da Skagen Havn i fredags officielt kunne indvie sine nye havnebygninger på Havnevagtvej 30 i Danmarks nordligst beliggende by.

Her var der både roser til havnens udvikling og det store arbejde bag, inden borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen, og havnens bestyrelsesformand Niels Arnold Lund klippede det blå bånd og officielt åbnede bygningen.

“Det er af stor betydning, at vi nu får hele organisationen samlet. Det giver gode synergier og ikke mindst vidensdeling og effektivisering. Herudover, vil det også styrke det gode sociale sammenhold de ansatte imellem,” lød det blandt andet i takketalen fra direktør ved Skagen Havn, Willy B. Hansen, da han stillede sig frem foran de indbudte gæster og sendte tak i retning af samarbejdspartnere fra Cowi, Arkitema og Arne Andersen, underleverandører samt havnens medarbejdere

På lørdag den 25. november er der åbnet hus for offentligheden og andre nysgerrige sjæle, der vil have et nærmere kig i den nye Havnebygning. Det sker mellem klokken 13.00 og 16.00.

Den nye havnebygning findes på Havnevagtvej 30, og tilmelding til Åbent Hus skal ske på https://skagenhavn.nemtilmeld.dk/

Powered by Labrador CMS