Ud af vagten: Havnedirektør fratrådt med øjeblikkelig virkning

Poul Erik Jessen. Foto: Hvide Sande Service Group
Poul Erik Jessen.

Samarbejdet mellem havnedirektør Poul Erik Jessen og Hvide Sande Havn er med øjeblikkelig virkning ophørt.

Publisert Sist oppdatert

Havnedirektøren på Hvide Sande Havn hedder ikke længere Poul Erik Jessen. Det står klart, efter en gensidig aftale, hvor den nu forhenværende direktør sammen med bestyrelsen på den vestjyske havn mandag indstillede bestyrelsen til Ringkøbing Skjern Kommunes økonomiudvalg at ansættelsesforholdet blev bragt til ophør. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

Heraf fremgår det desuden, at samarbejdets ophør udspringer af ‘en forskellig opfattelse af en række spørgsmål, der samlet set gør at begge parter er enige om at afbryde samarbejdet’.

Overfor lokalmediet Holstebro-Struer Dagblad bekræfter bestyrelsesformand for Hvide Sande Havn, Hans Schneider, at samarbejdet er slut, men han ønsker dog ikke at gå i detaljer med, hvad der helt præcist ligger bag.

“Fratrædelsen er sket sket efter gensidig aftale, og jeg kan sige, at det er noget, der er foregået over et stykke tid. Man er altid ked af det, når to parter ikke kan fortsætte en samarbejde, og det er vi også her,” lyder det fra Hans Schneider.

Som midlertidig erstatning for Poul Erik Jessen er Steen Davidsen i stedet indsat som konstitueret havnedirektør indtil en ny havnedirektør er fundet. Steen Davidsen har tidligere fungeret som direktør på den vestjyske havn og sidder i dag i bestyrelsen.

Powered by Labrador CMS