Lemvig-selskab sikrer tilfredsstillende corona-regnskab

Foto: Jeka Group

Fiskeriselskabet Jeka Fish A/S fra Lemvig trodsede coronapandemien og kom ud af 2020 med et overskud på 5,9 millioner kroner efter skat. Det skriver selskabet i sin årsrapport.

Publisert

Jeka Fish A/S, der står for en stor produktion og eksport af hvidfisk til særligt Sydeuropa slap igennem 2020 med et for bestyrelsen tilfredsstillende regnskab med et overskud på 5,9 millioner kroner efter skat. Det er en forbedring mod 5,4 millioner kroner fra 2019.

Selskabets samlede gæld blev reduceret med 8,2 millioner kroner mod en reduktion på 6,9 millioner kroner i 2019, og egenkapitalen per 31. december udgør 19,1 millioner kroner mod 13,1 millioner kroner året før.

Grunden til forbedringen i årets regnskab skal ses i lyset af et større fokus på eksisterende produktportefølje, effektivitetsforbedringer samt reduktion af omkostninger, hvor driften altså forbedrede sig sammenlignet med 2019, på trods af udfordrende markedsforhold, forårsaget af coronapandemien.

Selvom det er vanskeligt af forudsige udsigterne for det kommende år, der fortsat er præget af coronarestriktioner, forventer selskabet et alligevel et positivt resultat for 2021.

Powered by Labrador CMS