FF Koncernen præsenterer millionoverskud

FF Skagen.

Et gunstigt marked for fiskemel og fiskeolie har sikret, at FF Koncernen kom ud af 2023 med et overskud på 217 millioner kroner efter skat.

Publisert Sist oppdatert

Hvis smilene er ekstra brede i Skagen i øjeblikket, så er det ikke overraskende. For andet år i træk kunne FF Koncernen, der producerer både sild, fiskeolie og fiskemel, nemlig notere et millionoverskud for 2023. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

For sidste års 12 måneder lyder overskuddet således på 217 millioner kroner efter skat, hvilket er en markant fremgang i forhold til overskuddet på 131 millioner kroner for 2022.

“Vi er rigtig glade for det flotte resultat. Et resultat der igen i år er skabt i en kombination af gunstige markedsvilkår og dygtige medarbejdere. Markederne for fiskemel og fiskeolie har været gunstige, hvilket har givet os mulighed for at give leverandørerne historisk høje priser for deres fisk, således at alle har kunnet være godt tilpasse,” lyder det i en kommentar til regnskabet fra CEO i FF Koncernen, Johannes Palsson.

Det er primært den del af koncernen, der beskæftiger sig med fiskemel og fiskeolie, FF Skagen, der trak det store læs i 2023. I løbet af året modtog producenten således 457.000 ton råvarer, hvilket er den største mængde råvarer, fabrikken i Skagen har kørt igennem i mange år.

Powered by Labrador CMS