Åbent hus på uddannelse om fiskeriteknologi

DTUlogo

Går du eller en du kender med en drøm om at tage en diplomingeniøruddannelse i fiskeriteknologi? Så har du i aften chancen for at lære studiet bedre at kende under sidste del af online åbent hus på DTU.

Publisert Sist oppdatert

Til online åbent huspå DTU kan potentielle studerende få svar på spørgsmål om DTU’s uddannelser ogstudiemiljø, og en af de uddannelser, man kan høre nærmere om, erdiplomingeniøruddannelsen Fiskeriteknologi, der foregår tre semestre på ARTEK –Campus Sisimiut i Grønland og fem semestre på DTU i Lyngby og/eller Ballerup.

Uddannelsen harfokus på at udvikle og sikre et bæredygtigt fiskerierhverv – bådesamfundsmæssigt, økonomisk og miljømæssigt. Uddannelsen har, ud over enintroduktion til havmiljø, tre faglige fokusområder: fangstteknologi,fiskeriforvaltning og forarbejdning af fisk og skaldyr. Innovation ogbæredygtighed er gennemgående emner.

Første del af detåbne hus blev afholdt i sidste uge, men også i aften klokken 19.00 er der mulighedfor at møde studerende og få stille svar om studiemiljø og andre aspekter afuddannelsen.

Du kan læse mere om arrangementet her, hvor du både kan deltage og se videoer om uddannelsen.

Powered by Labrador CMS