Naturmødet 2023 er i gang på Hirtshals Havn

Statsminister Mette Frederiksen holdt åbningstale på Naturmødet 2023. Foto: Hjørring Kommune
Statsminister Mette Frederiksen holdt åbningstale på Naturmødet 2023.

Statsminister Mette Frederiksen skød torsdag den ottende version af Naturmødet i gang i en fyldt Thunderdome i Hirtshals.

Publisert Sist oppdatert

Årets udgave af Naturmødet på Hirtshals Havn blev torsdag eftermiddag skudt i gang af statsminister Mette Frederiksen foran en fyldt Thunderdome i den nordjyske havneby.

Statsministeren lagde i sin åbningstale vægt på vigtigheden af at bygge bro mellem forskellige holdninger i naturdebatten.

“Vi har ikke behov for barrierer – vi har tværtimod behov for at bygge broer. Fra politisk side kan vi lave lovgivning og skabe rammerne. Men hvis vi skal skabe den store forandring, have mere biodiversitet, mere natur, mere sammenhængende naturområder og mere vild natur i Danmark, så får vi brug for alle jer, der er samlet de næste par dage her på Naturmødet,” sagde Mette Frederiksen.

Forude venter tre dage med mere end 600 aktiviteter, debatter og oplæg med både fagligt og folkeligt indhold, og samtidig kan man besøge mere end 80 foreninger og organisationer, som har booket en stand på årets Naturmøde.

Naturmødet forløber frem til lørdag den 13. maj klokken 16.00.

Powered by Labrador CMS