Orskov Yard-direktør nomineret til fornem hæder

Christina Ørskov. Foto: Danske Maritime
Christina Ørskov.

Direktøren for Orskov Yard i Frederikshavn, Christina Ørskov, er blandt de tre finalister i Nordjylland, som er udvalgt til at blive Årets Ejerleder 2021.

Publisert

Der er nok engang hæder til den maritime branche, når PwC i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv den 27. oktober for 18. gang afholder PwC Årets Ejerleder i Nordjylland. Her skal ejerlederen, der har gjort en stor forskel for virksomhedens succes og er med til at skabe en bæredygtig fremtid, nemlig kåres.

“De tre finalister er alle eksempler på frontfigurer for ejerledede virksomheder, der har spillet en central rolle i at skabe en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder. Vi ønsker finalisterne i Nordjylland et stort tillykke og ser frem til at hædre dem ved regionskåringen,” siger partner i PwC i Aalborg, Torben Toft Kristensen.

Christina Ørskov er tredje generation af ledere i familievirksomheden i Frederikshavn, og hun har på imponerende vis formået at sætte det rette hold og vist viljen til at drive den fortsatte vækst i en tung industri med mange store udenlandske konkurrenter.

Orskov Yard har de seneste år haft vokseværk, hvor der blandt andet er investeret i nyt dokanlæg for at kunne tage imod endnu større skibe. Orskov Yard er desuden ved at udvikle et grønt dokanlæg i samarbejde med kommunen, da Christina Ørskov oplever en stor konkurrencemæssig fordel ved arbejdet med bæredygtige løsninger.

De to andre finalister er Marck André Højbjerg Matthiasen fra Dantoy A/S i Hobro og Anemette og Danni Bühlmann fra Familien Bühlmann i Aalborg.

Powered by Labrador CMS