HE Marine har brugt coronapandemien på optimering af virksomheden

Foto: HE Marine

Efter snart to år i modvind er HE Marine nu inde i en ny og vigtig fase med fokus på at skabe de rette rammer for den fortsatte optimering af virksomheden.

Publisert Sist oppdatert

Corona, Brexit, kvotereduktioner og senest en voldsom reduktion af torskekvoterne i Østersøen. De seneste to år har været aldeles hårde ved dansk fiskeri og ligeledes ved den maritime servicevirksomhed HE Marine – en af markedets førende virksomheder med en
stærk position som totalleverandør af el- og elektronikinstallationer til det maritime erhverv.

“Vores største udfordring har været, at samfundet blev lukket ned. Folk har ikke kunnet få afsat de fisk, de har fanget, og priserne på fisk har også været ringe. Det smitter jo af på os som servicevirksomhed. Ombygninger og reparationer har vi jo ikke set noget af længe, fordi
fiskerne holder godt fast i pengene. Så det har gjort det svært for os, at fiskeriet har været meget udfordret,” lyder det fra Tue Vendelbo, HE Marines afdelingsleder i Hanstholm El.

Høre mere om hvad HE Marine har gjort for at optimere virksomheden i indslaget herunder og læs hele artiklen fra det seneste nummer af FiskerBladet ganske gratis lige her.

Powered by Labrador CMS