Ups i Ystad – Færgepassagerer efterladt på havnen

Express 1. Arkivfoto: Bornholmslinjen
Express 1.

En flok passagerer blev søndag efterladt ved færgen i Ystad af Bornholmerbussen, som kørte retur til Danmark uden dem.

Publisert

En flok passagerer rejsende fra Bornholm via Ystad blev en oplevelse rigere, da de søndag aften skulle skifte fra Bornholmslinjens færge til Bornholmerbussen i den svenske havneby.

Efter at have ventet længere tid end normalt på deres baggage kunne flokken af passagerer nemlig konstatere, at bussen havde forladt havnen og kørt mod Danmark uden dem. Det skriver TV2 Bornholm.

Det var angiveligt problemer med en broklap på færgen, der hindrede bagagetoget i at køre ud, og da passagererne efter omkring 20 minutters ventetid kom ud fra terminalen til busholdepladsen var chaufføren og bussen altså kørt.

“Det sker tilsyneladende fordi Bornholmerbussen ikke ved, hvor mange passagerer de skal have med og derfor kommer til at køre, før alle passagerer er mødt op til bussen,” lyder forklaringen fra PR- og kommunikationschef hos Bornholmslinjen, Jesper Maack, overfor TV-kanalen.

Han fortæller videre til TV2 Bornholm, at rederiet vil være mere opmærksomme på at kontakte chaufføren, hvis et lignende problem skulle opstå.

De strandede passagerer blev i øvrigt transporteret fra Ystad til København med tog og fik desuden en gratis billet til Bornholmerbussen som kompensation for miseren.

Powered by Labrador CMS