DanFish International 2023 – Et globalt samlingspunkt

DanFish International. Foto: Aalborg Kongres & Kultur Center
DanFish International.

Fiskerimessen DanFish International er tilbage for fuld styrke, og tusindvis af besøgende fra hele verden er endnu en gang klar til at gå på opdagelse i de 11.000 kvadratmeter udstillingsareal og udveksle viden i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Publisert Sist oppdatert

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) summer altid af liv og aktivitet i løbet af de tre messedage, og i år bliver det endnu en gang business as usual, nu hvor coronapandemien ikke længere har indflydelse på DanFish International. Det glæder de mange internationale udstillere, der ser frem til at vende tilbage til Aalborg.

“DanFish er en vigtig, global messe, der tiltrækker partnere, kunder og kolleger fra hele verden. På trods af at den for nyligt er kommet ud af pandemien, var den forrige DanFish-begivenhed en bemærkelsesværdig succes. Vi ser frem til vores tilbagevenden til Aalborg i år og fremover,” fortæller Francis Parrott fra det canadiske elektronikfirma Notus, der er en mangeårig udstiller hos DanFish International.

Det er dog ikke kun de udenlandske udstillere, der glæder sig. Også blandt de danske udstillere, der kommer til Nordjylland fra alle ender af landet, er der stor spænding at spore.

“For os er DanFish en stor ting. Det er den største internationale udstilling, godt besøgt af beslutningstagere fra hele verden, og endnu bedre er det, at det er lige her i Danmark. Hos DanFish får vi virkelig muligheden for at vise verden, hvad dansk håndværk, kvalitet og udvikling handler om,” fortæller Henrik Andreassen fra den danske trawldørsproducent, Thyborøn Trawldoor.

Velkommen til verden

DanFish International bliver i år officielt åbnet af AKKC’s CEO Nicolaj Holm, der sammen med formand for Danmarks Fiskeriforening PO, Svend-Erik Andersen, og bestyrelsesformand for Danish Export, Henrik Mørkholt, vil byde velkommen til de mere end 400 udstillere og tusindvis af gæster fra intet mindre end 50 forskellige lande, der forventes at deltage i messen.

“Vi er stolte af, at vi endnu en gang kan invitere verden til Aalborg. DanFish International er en stor begivenhed for fiskerisektoren, da messen skaber en fantastisk lejlighed til at møde fagfæller, kunder og leverandører fra hele verden, udveksle erfaring og viden, og se de nyeste innovationer inden for fiskeri udstyr og teknologi. I år ser vi også frem til i det fyldige sceneprogram at dykke ned i fiskeriets udvikling, og hvordan der kan bidrages til den grønne omstilling,” fortæller Nicolaj Holm.

Der er en næsten halvtreds år lang tradition bag DanFish International, der gennem årene er vokset og har etableret sig som en af verdens mest betydningsfulde og internationale messer for udstyr til fiskeriet, da messen konsekvent tiltrækker besøgende og udstillere fra hele verden.

I år byder messen på et spændende og varieret program, som inkluderer seminarer, netværksmøder og foredrag, der omhandler alt fra AI-styret fiskeriteknologi til grøn omstilling og energieffektivisering af fiskefartøjer, og meget mere, der vil give deltagerne en givende og inspirerende oplevelse til DanFish International 2023.

DanFish International – Program Tirsdag den 10. oktober

Powered by Labrador CMS