Aalborg-virksomhed sikrer kæmpe russisk ordre på halv milliard

Foto: Russian Fishery Company

Den danske virksomhed Carsoe, der laver forarbejdningsanlæg til fiske- og fødevareindutrien, har sikret sig en ny kontrakt med rederiet Russian Fishery Company på knap 500 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Den Aalborg-baserede virksomhed Carsoe, der laver forarbejdningsanlæg til fiske- og fødevareindutrien, har nok engang sikret sig en millionkontrakt med det russiske rederi Russian Fishery Company (RFC). Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Carsoe, der tidligere har leveret syv fiskefabrikker for omkring 800 millioner kroner, er nemlig endnu engang blevet valgt som leverandør for rederiet. Denne gang lyder ordren på fiskefabrikker til fire russiske trawlere til en værdi af omkring 500 millioner kroner. Dermed styrker Carsoe sin position som en foretrukken leverandør til den hurtigt voksende flåde af russiske fiskefartøjer.

“Ordren på yderligere fire anlæg er et tydeligt tegn på RFC’s store ambitioner på det hurtigt voksende marked. Carsoe er nu den klart største leverandør af værdiskabende flydende anlæg, og den nye aftale vil sætte skub i vores vækst et godt stykke ind i 2025. Vi har arbejdet på dette i tæt samarbejde med vores afdeling i Seattle og lykkedes på grund af vores gennemprøvede teknologi, hvilket placerer os et godt stykke foran vores konkurrenter,” siger administrerende direktør i Carsoe, Hugo Dissing.

Den nye aftale sikrer arbejde til Carsoes 350 medarbejdere både i og uden for Danmark.

Powered by Labrador CMS