Video: Maersk-kvinde løber med Di­ver­si­tets­prisen 2023

Video: Maersk-kvinde løber med Di­ver­si­tets­prisen 2023

Trine Hoffmann fra. A.P. Møller – Maersk løb torsdag eftermiddag med Danske Rederiers Di­ver­si­tets­pri­s 2023 i et stærkt felt af nominerede.

Publisert Sist oppdatert
Video: Maersk-kvinde løber med Di­ver­si­tets­prisen 2023

Med pomp og pragt kårede Danske Rederier torsdag eftermiddag Trine Hoffmann fra. A.P. Møller – Mærsk som vinder af Di­ver­si­tets­pri­sen 2023 ved et stort Pri­dear­ran­ge­ment.

Juryen lagde særlig vægt på Trine Hoffmanns ekstraordinære drive, at hun er meget ambitiøs, og at hun har været med til at løfte diversitet til et nyt niveau i sin organisation.

“Der skal lyde et kæmpestort tillykke til Trine og A.P. Møller – Mærsk med at have vundet vores Di­ver­si­tets­pris 2023. Hun var en blandt mange rigtig gode nominerede, og jeg er oprigtig glad og stolt over at se, det kæmpe arbejde og de forandringer, der skyller hen over rederierne i disse år,” lyder det fra direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse i Danske Rederier, Anne W. Trolle.

Det er anden gang, Danske Rederier uddeler Di­ver­si­tets­pri­sen, der tildeles et rederi eller en person, som har gjort en særlig indsats for at fremme diversitet, ligestilling og inklusion i ship­ping­bran­chen. I år var de nominerede Molslinjen, som på få år har femdoblet antallet af kvindelige skibsas­si­sten­ter og Hafnia for initiativet ‘Maritime Culture Lab’, hvor fire skibe sejler med en besætning med 50 procent kvinder for at skabe viden om, hvordan man bedre understøtter ambitionen om flere kvinder på skibene.

To enkeltpersoner var også nomineret: Neele Pawlowski, Clipper, for at være en af ini­ti­a­tiv­ta­ger­ne til Women in Shipping Denmark-netværket og altså vinderen Trine Hoffmann, A.P. Møller Mærsk, for hendes centrale rolle i virksomhedens kulturelle transformation med stærkt fokus på diversitet og inklusion.

“Det var svært at vælge én blandt de fire nominerede, for deres indsats er alle sammen værd at hylde og lægge mærke til. Når Trine i sidste ende trak det længste strå, skyldes det især, at hendes initiativer på en gang er både meget konkrete og håndterbare, hvorfor de ofte giver nye og gode resultater. Samtidig er hun vedholdende og husker alle ansatte – hvad enten de arbejder til lands eller til vands – og behandler alle med stor respekt. Derfor vinder hun Danske Rederiers Di­ver­si­tets­pris 2023,” siger Anne W. Trolle.

— Danske Rederier (@DanishShipping) August 17, 2023

🏳️‍🌈

The post Video: Maersk-kvinde løber med Di­ver­si­tets­prisen 2023 first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS