Unifeeder udvider med ny dansk-tyske fragtrute

Unifeeder udvider med ny dansk-tyske fragtrute

Unifeeder udvider sine ruter mellem containerterminalen i København og Tyskland med et ekstra ugentligt anløb i den danske hovedstad.

Publisert Sist oppdatert
Unifeeder udvider med ny dansk-tyske fragtrute

Rederiet Unifeeder har øget deres besøg i Copenhagen Malmö Port (CMP) med et ekstra ugentligt besøg. Det oplyser det dansk-svenske havneselskab i en pressemeddelelse.

Torsdag tog Unifeeder hul nemlig hul en ny rute mellem containerterminalen i den danske hovedstad og de tyske havne Bremerhaven og Wilhelmshaven, og det betyder, at sjællandske virksomheder nu får bedre muligheder for at sende og modtage produkter direkte mellem de store tyske havne og Sjælland.

“Langt størstedelen – i øjeblikket tæt på 90 procent – af containergods, der ankommer med skib til Sjælland, håndteres af CMP. Det ekstra ugentlige Unifeeder-anløb vil sikre endnu bedre forbindelse mellem København og de store nordeuropæiske havne. Hovedstadsregionen og Sjælland er et marked i vækst. Københavns Kommune forventer, at der vil være 100.000 ekstra københavnere inden 2050, hvilket øger behovet for blandt andet gods fragtet med container,” lyder det fra CCO i Copenhagen Malmö Port, Sune Norup Christensen.

Denne ekstra rute betyder, at Unifeeder nu forbinder København med Hamburg to gange om ugen samt altså Bremerhaven og Wilhelmshaven en gang om ugen.

“Vi er glade for, at vi kan tilføje et ekstra ugentligt opkald til København i samarbejde med CMP. Vi håber naturligvis, at vores kunder, og især importører/eksportører på Sjælland, vil nyde godt af de udvidede muligheder for direkte forbindelser til alle tre transithavne i Tyskland – Hamborg, Bremerhaven og Wilhelmshaven,” siger Unifeeders områdedirektør i Skandinavien, Jens Juel Rasmussen.

The post Unifeeder udvider med ny dansk-tyske fragtrute first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS