Sidste mand i Frederikshavns havnebestyrelse på plads

Sidste mand i Frederikshavns havnebestyrelse på plads

Det bliver advokat Thomas Lindskouw, der tager det sidste ledige sæde i bestyrelsesen hos Frederikshavn Havn.

Publisert Sist oppdatert
Sidste mand i Frederikshavns havnebestyrelse på plads

Efter to måneder uden en komplet bestyrelsen er der atter fuldt besat omkring det ovale bord hos Frederikshavn Havn. Det står klart, efter advokat Thomas Lindskouw i forbindelse med udgivelse af Frederikshavn Kommunes byrådets dagsorden er blevet fremlagt. Det skriver lokalmediet Kanalfrederikshavn.dk.

Thomas Lindskouw, som i de seneste tre år har været advokat hos Bergenser Advokatfirma i Aalborg, beskæftiger sig blandt andet med erstatningsretlige og forsikringsretlige forhold, ledelsens erstatningsansvar samterhvervs- og produktansvar, og han fuldender altså dermed bestyrelsen på den nordjyske havn.

I forvejen var det blevet offentliggjort, at tidligere departementschef i Statsministeriet og tidligere administrerende direktør i Dansk Industri, Karsten Dybvad, indstilles som ny formand, mens Martec-direktør, Pia Ankerstjerne, samt tidligere direktør på MAN Energy Solutions i Frederikshavn, Poul Knudsgaard, begge er indstillet som medlemmer af bestyrelsen.

Den store udskiftning kommer efter formand Bo Uggerhøj, næstformand Lars Karlsson samt bestyrelsesmedlemmerne Lotte Rosenberg og Leif Pedersen i september alle valgte at trække sig fra deres poster inden for et døgn. Dengang forklarede den afgående formand overfor Nordjyske, at det bundede i uenigheder om den fremadrettede strategi – altså hvordan man driver en havn kommercielt.

Den tvist må formodes at være overkommet med indlemmelsen af de fire nye ansigter fra erhvervslivet.

Det er byrådet i Frederikshavn, der skal formelt skal godkende de nye bestyrelsesmedlemmer af havnen, som i forvejen tæller John Lamp Henriksen og June Menne – begge udpeget af byrådet – samt Flemming Berg Christensen, der er valgt af og blandt medarbejderne på havnen.

The post Sidste mand i Frederikshavns havnebestyrelse på plads first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS