Rønne Havn styrker sin organisation og ledelse

Rønne Havn styrker sin organisation og ledelse

Jeppe la Cour, der hidtil har været ansvarlig for udviklingen af offshore og havvindprojekter på Rønne Havn, er ansat i en ny stilling som Chief Commercial Officer.

Publisert Sist oppdatert
Rønne Havn styrker sin organisation og ledelse

Rønne Havn skal fortsat drives professionelt, serviceorienteret og med kvalitet – også i den massive vækstperiode der kommer i årene fremover. Derfor styrker havnen nu organisationen og den daglige ledelse.

For at matche de øgede kommercielle muligheder har Rønne Havn valgt at styrke det forretningsmæssige og kommercielle ansvar på havnen. I den forbindelse indtræder Jeppe la Cour i en ny stilling som CCO, Chief Commercial Officer.

Ansvar for flere forretningsområder

42-årige Jeppe la Cour har været en del af Rønne Havn A/S siden 2019, hvor han har været ansvarlig for udviklingen af Offshore afdelingen og projekterne indenfor havvind, og fremtover får han til opgave at styrke alle havnens forretningsområder, som udover færger og bulk også tæller krydstogt, offshore samt udlejning af arealer og bygninger.

“Det er med stolthed, at jeg påtager mig ansvaret for at styrke det kommercielle arbejde. Jeg ser også frem til at tage en udvidet rolle i den fremtidige strategiske og ledelsesmæssige udvikling af havnen. I lyset af den stigende aktivitet på havnen er et godt og tæt samarbejde i afdelingerne og på tværs af organisationen helt afgørende. Jeg ser med forventning frem til også at intensivere samarbejdet i dagligdagen med mine dygtige kollegaer på tværs af forretningsområderne i den kommercielle afdeling,” siger Jeppe la Cour.

Leder også efter ny COO

I arbejdet med at styrke ledelsesniveauet på havnen arbejder Rønne Havn også på at ansætte en ny COO, der skal have det drifts- og vedligeholdelsesmæssige ansvar for havnen.

Nuværende COO, Jørn Nygaard, der arbejder med at finde sin afløser, fortsætter i en ny stilling som projektchef med ansvar for alle havnens større infrastruktur- og byggeprojekter, når en ny COO er på plads.

Rønne Havn A/S har netop igangsat en større fremtidssikring af havnen, der over de næste knap to år skal styrke havnens position som Bornholms primære forsyningshavn og Østersøens centrum for grøn energi,

The post Rønne Havn styrker sin organisation og ledelse first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS