Rokade på direktørstolen: Topchef for DSV stopper efter 16 år

Rokade på direktørstolen: Topchef for DSV stopper efter 16 år

Efter 16 år i spidsen for den danske transport- og logistikkoncern DSV stopper Jens Bjørn Andersen næste år som topchef. Allerede nu er hans arvtager dog klar i kulissen.

Publisert Sist oppdatert
Rokade på direktørstolen: Topchef for DSV stopper efter 16 år

Bestyrelsen i den danske transport- og logistikkoncern DSV varsler ændringer i direktionen. Med virkning fra 30. september 2024 fratræder topchef Jens Bjørn Andersen nemlig sin stilling efter 16 år i direktørstolen. Det oplyser DSV i en børsmeddelelse.

“DSV har været på en fantastisk rejse under Jens Bjørn Andersens ledelse siden 2008. Han har været medvirkende til at udvikle DSV til en førende global speditør med fremragende økonomiske resultater og i sidste ende i at skabe betydelig værdi for DSV’s aktionærer. Det er et sandt privilegium at arbejde med Jens Bjørn og jeg vil på bestyrelsens vegne gerne benytte lejligheden til allerede nu at takke ham for hans indsats gennem årene,” lyder det fra bestyrelsesformand i DSV, Thomas Plenborg.

“Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået som et team i DSV i mine år som koncernchef. Gennem store opkøb, integrationer og udfordrende logistikmarkeder har vi formået at støtte vores kunder, skabe værdi for vores aktionærer og – ikke mindst – at bringe bæredygtighed højere på dagsordenen. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, mit lederteam og alle mine DSV-kolleger for deres tillid og støtte gennem årene,” siger den snart afgående CEO, Jens Bjørn Andersen.

Selvom der er knap et år til topchefen træder tilbage, så står det dog allerede nu klart, at arvtageren til den snart ledige stilling som topchef tilfalder den nuværende COO i DSV, Jens H. Lund. Han har været medlem af direktionen i logistikkoncernen siden 2002, først som Group CFO og siden 2021 som Group COO.

“Jeg er beæret over den tillid, bestyrelsen viser ved at give mig muligheden for at lede de næste etaper af DSV’s rejse. Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med Jens Bjørn gennem årene, og med ham i spidsen har vi udviklet virksomheden baseret på stærke værdier og en unik virksomhedskultur. Baseret på dette solide fundament ser jeg frem til sammen med DSV-teamet at fortsætte vores vækstvej og tage os til næste niveau,” lyder det fra Jens H. Lund.

The post Rokade på direktørstolen: Topchef for DSV stopper efter 16 år first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS