Østjysk havn præsenterer rekordstor omsætning

Østjysk havn præsenterer rekordstor omsætning

Grenaa Havn A/S kunne på deres årlige generalforsamling – for fjerde år i træk – præsentere et regnskab med en rekordstor omsætning på hele 72,2 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert
Østjysk havn præsenterer rekordstor omsætning

For fjerde år i træk, og på trods af internationale uroligheder, kommer Grenaa Havn A/S ud med en rekordstor omsætning. Det var derfor en yderst tilfreds bestyrelsesformand, som på onsdagens generalforsamling kunne præsentere en omsætning på hele 72,2 millioner kroner og et nettoresultat på cirka 11 millioner kroner for regnskabsåret 2022 i Grenaa Havn A/S.

“Det resultat ser jeg, og resten af bestyrelsen, naturligvis meget positivt på. Især set i lyset af, at 2022 på mange måder var et vanskeligt år, blandt andet på grund af den ulykkelige krig i Ukraine, som især fik energi- og brændstofpriserne til at stige. Og på toppen af det en inflation, som vi ikke har set højere siden 1982,” siger Bent Hansen, bestyrelsesformand i Grenaa Havn A/S.

Også Henrik Carstensen, CEO i Grenaa Havn A/S er særdeles tilfreds med årets omsætning og resultat. Han peger især på én ting som har været specielt for 2022.

“Sidste år gjorde sig navnlig bemærket indenfor bulk. Specielt biomasse udgjorde en meget stor del af den bulk vare, der kom over kaj. Det var et resultat, af den pludselig opståede energikrise som resulterede i, at der på kort tid skulle sikres råvarer-depoter til de danske varmeværker,” siger Henrik Carstensen.

The post Østjysk havn præsenterer rekordstor omsætning first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS