Maersk lancerer ny dansk-kinesisk fragtrute via fly

Maersk lancerer ny dansk-kinesisk fragtrute via fly

Maersk Air Cargo sendte mandag første fragtfly på vingerne fra Billund Lufthavn til Kina. Det skete efter en reception med skåltaler, snoreklip og netværk blandt andet med besøg fra transportminister Thomas Danielsen og erhvervsminister Morten Bødskov.

Publisert Sist oppdatert
Maersk lancerer ny dansk-kinesisk fragtrute via fly

Maersk Air Cargo udbyggede mandag sit rutenet af fragtfly, da de sendte første fly afsted på den dansk-kinesiske rute mellem Billund og Hangzhou.

“Med introduktionen af vores nye service mellem Europa og Kina har vi taget endnu et spring med vores kunder i at levere ægte integreret logistik. Vi ønsker at sikre, at vores kunder har synlighed, pålidelighed og robusthed i deres forsyningskæder. Her udgør luftfragt med ruteflyvninger og kontrolleret kapacitet en afgørende del af vores kunders end-to-end logistikbehov,” lyder det i en pressemeddelelse fra chef for al luftfragt i A.P. Møller – Maersk, Michel Pozas Lucic.

Med ved åbningen af ruten var blandt andre transportminister Thomas Danielsen og erhvervsminister Morten Bødskov, og førstnævnte var særligt begejstret over samarbejdet mellem Maersk og Billund Lufthavn.

“Det glæder mig, at Billund Lufthavn har udviklet sig til et attraktivt europæisk knudepunkt, der kan tiltrække cargo fra mange lande og skabe nye globale vækstmuligheder for vores virksomheder. Åbningen af Maersk Air Cargos hub er et bevis på, at mange års investering i infrastruktur skaber muligheder både i Midtjylland og i resten af landet. Midtjylland er endnu ikke verdens navle, men fra i dag er vi et skridt tættere på,” lød det fra Thomas Danielsen under en tale ved åbningen.

Fremover vil Maersk Air Cargo have tre ugentlige flyvninger på ruten, der bliver fløjet af det første af tre nykonverterede Boeing 767-300 fragtfly, som for nylig er blevet købt til selskabet.

The post Maersk lancerer ny dansk-kinesisk fragtrute via fly first appeared on Maritime Direct.

Adm. direktør i Billund Lufthavn, Jan Hessellund, holder skåltale.
Powered by Labrador CMS