Kvalerne fortsætter: Uheldsramt færge skal have ny agterport

Kvalerne fortsætter: Uheldsramt færge skal have ny agterport

Færgedriften på Ærøfærgernes ruter mellem Søby og Faaborg samt Søby og Fynshav er aflyst i yderligere en uge efter M/F Skjoldnæs i weekenden påsejlede en mole på Als.

Publisert Sist oppdatert
Kvalerne fortsætter: Uheldsramt færge skal have ny agterport

Først aflyste de al sejlads lørdag og søndag. Så blev det udvidet til og med den 8. oktober, og nu er driften af Ærøfærgernes ruter mellem Søby og Faaborg samt Søby og Fynshav så indstillet til og med den 15. oktober. Det oplyser rederiet på sin hjemmeside.

M/F Skjoldnæs, der egentligt agerer vikar for elfærgen Ellen, som for tre måneder siden blev ramt af en brand i batterirummet, ramte lørdag middag en mole på Als, og kollisionen gav så tilpas store skader, at Ærøfærgerne måtte sende det vikarierende fartøj til reparation.

“Vi skal have lavet ny agterport, og da vi i går (mandag, red.) fik overblik over bemandingen på Søby Værft, materialer og tegninger, kunne vi konstatere, at det ville tage en uge mere, end hvad vi først havde meldt ud,” siger økonomidirektør hos Ærøfærgerne Thomas Norrild til Fyns Amts Avis.

Mens M/F Skjoldnæs ligger på værft har rederiet valgt at indsætte ekstra afgange på ruten mellem Ærøskøbing og Svendborg.

The post Kvalerne fortsætter: Uheldsramt færge skal have ny agterport first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS