Høj præcision og optimal sikkerhed i mere end 30 år

Høj præcision og optimal sikkerhed i mere end 30 år

Siden 1992 har West-Marine A/S været forhandler af de innovative pneumatiske linekastere fra norske Restech, der kendes verden over for deres nøjagtighed og effektivitet.

Publisert Sist oppdatert
Høj præcision og optimal sikkerhed i mere end 30 år

Før i tiden var de almindelige linekastere på markedet krudtbaserede. De udgjorde både en potentiel stor sikkerhedsrisiko, og så var de kun anvendelige en enkelt gang og derved langt dyrere over tid.

Det fik i 1989 firmaet Restech til at gå på markedet med en mission. De ville lave en både grønnere og billigere løsning til de eksisterende linekastere, som samtidig skulle øge sikkerheden for brugerne.

Restech endte med at opfinde de pneumatiske linekastere (PLT), hvor linen bliver affyret ved hjælp af trykluft, og det blev startskuddet til en stor maritim succeshistorie. Den nye linekaster minimerede nemlig risikoen for personskader, projektilerne var genanvendelige, og de fleste skibe havde en kompressor ombord, der gjorde luftpatronerne lettere og hurtigere at fylde op.

Dette er et uddrag af en længere artikel bragt i magasinet MaritimeDirect. Du kan læse hele artiklen og resten af magasinet ganske gratis ved at klikke her.

The post Høj præcision og optimal sikkerhed i mere end 30 år first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS