For andet år i træk: Danske Rederier opfylder igen prak­tik­plads­ga­ran­ti

For andet år i træk: Danske Rederier opfylder igen prak­tik­plads­ga­ran­ti

En lang række rederier har allerede nu givet tilsagn om, at de har tilbudt praktikpladser til 400 studerende på de maritime uddannelser. Det er andet år i træk, at Danske Rederier indfrier prak­tik­plads­ga­ran­tien allerede i efteråret.

Publisert Sist oppdatert
For andet år i træk: Danske Rederier opfylder igen prak­tik­plads­ga­ran­ti

Danske Rederier stiller hvert år en garanti om at skaffe 400 praktikpladser årligt til unge, der vil uddanne sig indenfor skibsfarten som navigatør, maskinmester, ubefaren skibsassistent, skibsfører m.m. Allerede nu har rederierne tilbudt 400 studerende en praktikplads.

”Det er en rigtig god nyhed, at vi igen i år allerede i efteråret har indfriet løftet om, at vi blandt Danske Rederiers medlemmer kan skaffe 400 praktikpladser til unge, der vil uddanne sig indenfor erhvervet. Det er en fornøjelse at se, at der bredt blandt rederierne er fokus på at uddanne de næste generationer af søfarende,” siger direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse i Danske Rederier, Anne Windfeldt Trolle.

Danske Rederier oplever allerede rigtig god opbakning i sin medlemskreds i forhold til at tilbyde praktikpladser, men det skal der også til, hvis branchen skal kunne gøre sig attraktiv overfor nye studerende.

“Skibsfarten hører til blandt de mange erhverv, der efterspørger arbejdskraft. Så skal vi selvfølgelig også selv være med til at uddanne de unge, som vi gerne ser vælge en fremtid i Det Blå Danmark. Ja, det er faktisk en samfundspligt. Det Blå Danmark er fyldt med spændende kar­ri­e­re­mu­lig­he­der. Og der er plads til flere ombord. Det betyder også, at vi selvsagt fortsætter bestræbelserne på at skaffe endnu flere praktikpladser fremadrettet, så flere studerende kan komme ud at sejle med vores rederier,” siger Anne Windfeldt Trolle.

The post For andet år i træk: Danske Rederier opfylder igen prak­tik­plads­ga­ran­ti first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS