EMS fremstiller avanceret gaslift-modul til TotalEnergies

EMS fremstiller avanceret gaslift-modul til TotalEnergies

Et gaslift-modul på 20 tons gennemgår lige nu de sidste test hos Esbjerg-virksomhedens EMS, inden det skal fragtes til Halfdan C-platformen i Nordsøen.

Publisert Sist oppdatert
EMS fremstiller avanceret gaslift-modul til TotalEnergies

Med de seneste års store udvidelse i Esbjerg har virksomheden EMS, der er specialiseret i blandt andet fremstilling af trykbærende anlæg, pipelines og stålkonstruktioner til energiindustrien, fået kapacitet til større og mere komplekse opgaver. Et aktuelt eksempel er et projekt for TotalEnergies, hvor EMS står for at fremstille et avanceret gaslift-modul til Halfdan C-platformen i Nordsøen.

Modulet, der måler 11x2x4 meter og vejer 20 tons, skal levere gaslift til ni gasbrønde på Halfdan C. Hensigten er at øge gasproduktionen og forlænge brøndens produktionstid, og som ansvarlig for fremstillingen af gaslift-modulet er EMS lige nu i gang med den afsluttende testfase, inden modulet skal installeres i 2024.

“Med vores nye faciliteter har vi samlet flere kompetencer under eget tag, og vi har fået kapacitet til at håndtere flere større projekter samtidig. Det betyder også, at vores rolle ændrer sig. Vi arbejder ikke længere blot som underleverandør, fordi vi nu har kompetencerne og faciliteterne til at håndtere alle faser i et EPCI-projekt,” lyder det fra Hardy Jeremiassen, der er Head of Sales and Business Development hos EMS.

I gaslift-projektet har EMS fremstillet rammer, stål og rør. Virksomheden står desuden for montage, koordinering af underleverandører, kvalitetskontrol og dokumentation.

“Ikke mindst dokumentationen er utroligt omfattende i et projekt som dette, fordi der er meget høje krav til kvalitet og sikkerhed, når vi arbejder offshore,” pointerer Hardy Jeremiassen.

The post EMS fremstiller avanceret gaslift-modul til TotalEnergies first appeared on Maritime Direct.

Gaslift-modulet til Halfdan C-platformen måler 11x2x4 meter og vejer 20 tons.
Powered by Labrador CMS