Den maritime julekalender – 17. december

Den maritime julekalender – 17. december

Julen står for døren og nedtællingen er nu i fuld gang! Hver morgen tager vi et kig i nyhedsarkivet fra det forgangne år. Glædelig 17. december.

Publisert Sist oppdatert
Den maritime julekalender – 17. december

Hos Maritime Direct tæller vi ned til julen ved at kigge tilbage på årets sjoveste, skøreste, skæveste, vigtigste og mest skelsættende historier. Glædelig 17. december.

Det er ikke kun til søs, at 2022 har været et begivenhedsrigt år. Også det maritime følgeerhverv har haft nok at se til.

I et par år har fartøjet Esvagt Connector været oplagt på Grenaa Havn, men rederiet Esvagt besluttede sig for at genindsætte skibet i drift, hvilket betød, at det 57 meter lange fartøj skulle en tur i dok.

Esvagt Connector blev i efteråret derfor sejlet til Esbjerg Shipyard, hvor flere arbejdsopgaver skulle varetages. Det vestjyske værft og Esvagt valgte West-Marine A/S til at stå for overhalingen af både bow, stern og retractable thruster – alle med mærket Kongsberg – samt to styk Alpha pitch propeller.

Seks serviceteknikere fra West-Marine A/S arbejdede på overhalingen i samarbejde med Kongsberg Maritime, og det 22 år gamle fartøj blev gjort klar inden for tidsrammen til alles store tilfredshed.

Se de skønne billeder fra arbejdet med Esvagt Connector her.

The post Den maritime julekalender – 17. december first appeared on Maritime Direct.

Esvagt Connector.
Esvagt Connector.
Esvagt Connector.
Esvagt Connector.
Esvagt Connector.
Powered by Labrador CMS