Dansk virksomhed i samarbejde med Damen om ballastvand

Dansk virksomhed i samarbejde med Damen om ballastvand

Danske Bawat A/S har indgået et joint venture med Damen Green Solutions om udvikling og salg af det mobile Ballast Water Management Systems (BWMS).

Publisert Sist oppdatert
Dansk virksomhed i samarbejde med Damen om ballastvand

Den danske maritime virksomhed Bawat A/S har nu officielt indgået et joint venture med selskabet Damen Green Solutions, der er en del af den hollandske skibsværftsgruppe Damen Shipyard Group.. Det oplyser virksomhederne i en fælles pressemeddelelse.

Partnerne sigter mod at transformere området for mobil ballastvandbehandling, og helt konkret skal Damen stå for konstruktionen af Bawats unikke system til behandling af ballastvand, der udrydder organismer uden brug af kemikalier, filtre eller UV.

“Formaliseringen af ​​Bawat Damen joint venture markerer et afgørende øjeblik inden for maritim innovation. Ved at kombinere Bawats banebrydende BWMS-teknologi med Damens omfattende kompetencer inden for konstruktion kan vi tilbyde et uovertruffet, kompatibelt og miljøvenligt system til behandling af ballastvand til industrien,” lyder det fra administrerende direktør i Bawat, Marcus Peter Hummer.

The post Dansk virksomhed i samarbejde med Damen om ballastvand first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS