Danmarks største havn bliver del af anerkendt klimamålsætning

Danmarks største havn bliver del af anerkendt klimamålsætning

Aarhus Havn er blevet optaget i den anerkendte klimamålsætning Science Based Targets initiativ, der stræber efter at begrænse den globale opvarmning med 1,5 grader.

Publisert Sist oppdatert
Danmarks største havn bliver del af anerkendt klimamålsætning

Aarhus Havn er, som kun én ud af to havne i verden, optaget i Science Based Targets initiativ og tilslutter sig målsætningen om at holde stigningen i den globale opvarmning under 1,5 grader.

”Som Danmarks største erhvervshavn følger der et helt særligt ansvar. Vi forpligter os gennem Science Based Targets-initiativet på at reducere udledningerne i scope 1 og 2, og vi går faktisk længere end det. For vi ønsker at være helt CO2-neutrale i 2030 og forpligter os på at måle og reducere udledningerne i scope 3. Vi har en afgørende rolle for ikke bare Aarhus og Østjylland, men for hele Danmark. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at tage et ansvar for den verden, vi er en del af.”, siger Anne Zachariassen, der er COO hos Aarhus Havn.

Science Based Targets-initiativet er et samarbejde mellem CDP, United Nations Global Compact, World Resources Institute og WWF Verdensnaturfonden / WWF Denmark og er en uafhængig standard, der med baggrund i klimaforskningen stræber efter at begrænse den globale opvarmning med 1,5 grader.

The post Danmarks største havn bliver del af anerkendt klimamålsætning first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS