Thyborøn Skibs & Motor udvider med nyt værksted

Foto: Thyborøn Skibs & Motor

Dagbladet Ringkøbing Skjern

Publisert Sist oppdatert

Efter i flere år at have delt værksted med Vestværftet er pladsen nu blevet for trang for Thyborøn Skibs & Motor. Derfor er de nu ved at gøre klar til at bygge et nyt smedeværksted på den vestjyske havn. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

”Vi har i mange år brugt Vestværftets hal til vores arbejde i forbindelse med nybygninger. Vi kan desværre ikke være der mere, så vi har prøvet at leje bygninger på havnen. Vi kunne dog ikke finde noget, der duede, så vi bestemte os for at bygge en hal, hvor vi kan være med vores maskiner,” siger direktør Tage Hansen fra Thyborøn Skibs & Motor.

Byggeriet bliver på 300 kvadratmeter i grundplan med et indskudt etagedæk på 88 kvadratmeter og et indskudt etagedæk på 19 kvadratmeter, så det samlede areal bliver på 407 kvadratmeter. Derudover bliver facadehøjden 5,4 meter.

Håbet er, at byggeriet kan stå færdigt til efteråret, men ifølge direktøren er arbejdspressen på virksomheden så stort, at det nye værksted dog næppe er klar før næste år.

Thyborøn Skibs & Motor A/S har 50 ansatte, og beskæftiger sig hovedsageligt med reparationer på skibe i den nationale og internationale fiskeflåde, i form af motorreparationer, konstruktion af marineudstyr, hydraulik-, stål- og aluminiumsarbejde. Virksomheden har også egenproduktion af blandt andet spil og tromler.

Powered by Labrador CMS