Betonvirksomhed øger aktiviteter på dansk havn

Foto: Skagen Havn

Skagen Beton har fra den 1. juni indgået aftale med Skagen Havn om leje af et 6000 kvadratmeter stort areal ved Krydstogtkajen 

Publisert

Skagen Beton har fra den 1. juni indgået aftale med Skagen Havn om leje af et 6000 kvadratmeter stort areal ved Krydstogtkajen. Området skal bruges som Bulk Terminal i forbindelse med import og opbevaring af sten og grus. Terminalen er allerede taget i brug, da sandsugeren DC Orisant i sidste uge lossede en last rågrus. Det skriver havnen i en pressemeddelelse. 

I over 40 år har Skagen Beton fået sejlet det såkaldte rågrus til Skagen. Førhen har man benyttet et areal inde i den centrale del af havnen og senest et kajareal på den nye havneudvidelse til opbevaring, men med leje af de 6000 kvadratmeter ved Krydstogtkajen er det nemmere for skibet at losse og én af fordelene er, at det ikke længere ligger løst på kajerne. 

Direktør for Skagen Beton Jens Jørgen Nielsen er glad for det nyerhvervede areal. 

”Vi er meget tilfredse med den nye placering til opbevaring af rågrus. Denne gør at hele logistikken omkring videredistribuering får en lettere tilgang og vi slipper således for den tunge trafik ned igennem eksempelvis Vestre Strandvej,” siger han. 

Samme glæde finder man hos Skagen Havn, der nyder, at have fået en ny lejeaftale I hus. 

”Ved Skagen Havn er vi glade for at kunne bidrage til, at Skagen Beton kan optimere deres logistik i forhold til rågrus, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde,” siger direktør Willy B. Hansen. 

Powered by Labrador CMS