Her er Hvide Sande Havns nye direktør

Hvide Sande havn får over 5 mio. kr. Foto: Hvide Sande Havn
Hvide Sande havn får over 5 mio. kr.

Blandt 20 ansøgninger har Hvide Sande Havn nu fundet sin nye direktør, der skal starte til august.

Publisert

Blandt 20 ansøgninger har Hvide Sande Havn nu fundet sin nye direktør. Poul Erik Jessen, der blandt andet har en fortid som teknisk chef for Aarhus Havn, tiltræder fra august i stillingen. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

“Han har de rette kvalifikationer. Han kender til havnedrift og har erfaring med at drive et havneanlæg. Det blev ham, fordi han har de kvalifikationer, vi efterlyste,” siger Hvide Sande Havns bestyrelsesformand Iver Enevoldsen til avisen om den nye havnedirektør.

55-årige Poul Erik Jessen, der oprindeligt er uddannet elektriker og maskinmester, har igennem mere end ti år været teknisk chef på havnen i Aarhus, hvor han blandt andet var medansvarlig for den overordnede ledelse og udvikling af havnen. Her stoppede han i 2017, hvor han efterfølgende arbejdede som teknisk direktør i Energi Fyn og senere som selvstændig konsulent med bygherrerådgivning og strategisk rådgivning som speciale. 

Savnet til havnen blev dog for stort, hvorfor Poul Erik Jessen nu altså valgte at søge om jobbet direktør på den vestjyske havn. Her håber han at kunne fastholde den gode udvikling.

“Det er ingen hemmelighed at fiskeriet er udfordret. Derfor gælder det om, havnen også er med til at hjælpe fiskeriet igennem situationen, og så er det vigtigt, at havnen også har andre ben at stå på. Det handler hele tiden om at tilpasse sig markedet og kundernes behov. Fremadrettet skal Hvide Sande Havn fortsat have fokus på sine fire forretningsområder: Fiskeri, off-shore, turisme og transport. Fra min tid på Aarhus Havn har jeg erfaring med at optimere i alle led,” siger Poul Erik Jessen til avisen.

Powered by Labrador CMS