Hvordan skal havnebyen Hundested udvikles fremover?

Hundested havn. Foto: Halsnæs Kommune
Hundested havn.

Hvordan skal havnebyen Hundested se ud i fremtiden? Det spørgsmål stiller Halsnæs Kommune nu sine borgere, der inviteres med til idéudvikling.

Publisert

Hvordan skal havnebyen Hundested se ud i fremtiden? Det spørgsmål stiller Halsnæs Kommune nu sine borgere, der inviteres med til idéudvikling ved visionsdagen ”Fremtidens havneby Hundested” den 21. september.

Arbejdet med “Råt og Autentisk – Udviklingsplan for Hundested” er et nyt projekt, som strækker sig fra nu og ind i 2022. Undervejs vil borgerne i Halsnæs flere gange blive inviteret til dialog om udviklingen af Hundested.

Halsnæs Kommune skyder for alvor processen i gang med en visionsdag i Hundested, hvor alle, store som små, inviteres til at deltage. Der vil blandt andet blive sat fokus på den gode havneby med inspiration fra både Danmark og udlandet.

Dagen kommer til at byde på både workshops, oplæg og byvandring med det fælles formål at kaste lys over de fremtidige udviklingsmuligheder for Hundested som havne- og destinationsby.

Borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen, deltager i visionsdagen, og han ser frem til, at gode idéer og visioner for Hundested vil se dagens lys.

”Arbejdet med at udvikle Hundested er en rigtig spændende proces, som giver os mulighed for at løfte byen til nye højder, særligt hvis vi kan lykkes med at binde byen og havnen endnu bedre sammen. Jeg håber, at visionsdagen i Hundested vil give os et godt indblik i, hvad der betyder noget for dem, der bruger byen mest, så vi kan tage deres ønsker for Hundesteds udvikling med os i det kommende arbejde,” siger han.

Powered by Labrador CMS