Scanel udvider med en ny ingeniørdivision

Scanel International har valgt at udvide forretningen med en ny ingeniørdivision, der er målrettet projekter relateret til blandt andet vindkraft, Power-to-X og energilagring

El-installatørvirksomheden Scanel International, der blandt andet er specialister på skibsreparation og skibsbygning, har valgt at udvide forretningen med en ny ingeniørdivision. Det oplyser virksomheden på det sociale medie LinkedIn.

Den nye del af virksomheden, som har fået navnet Scanel Green Energy, fokuserer på den grønne omstilling, hvor virksomheden leverer innovative elektriske installationer, der fremmer bæredygtighed i projekter relateret til blandt andet vindkraft, Power-to-X og energilagring.

"Vi er entusiastiske omkring lanceringen af Scanel Green Energy og de markante kunder vi allerede er så privilegerede at arbejde for. Scanel International har eksisteret siden 1991, hvor vi har serviceret mange vigtige sektorer i Danmark baseret på tillid, respekt og rimelighed," lyder det fra administrerende direktør i Scanel International, Jakob Tvilling Grønkjær.

Scanel Green Energy er baseret i Aalborg og er aktivt engageret i projekter i Danmark. Herudover forbereder virksomheden sig på kommende projekter på tværs af Europa og Storbritannien, hvor firmaet for nyligt åbnede et datterselskab.

Powered by Labrador CMS