Går fra borde efter seks år: Fiskeristyrelsen skal have ny direktør

Nanna Møller holder tale under navngivningen af Nordsøen. Foto: Stefan Holmager Larsen
Nanna Møller holder tale under navngivningen af Nordsøen.

Efter knap seks år i spidsen for Fiskeristyrelsen har Nanna Møller valgt at stoppe på posten som direktør. Hun skal fra 1. november være direktør for Trafikstyrelsen.

Publisert Sist oppdatert

Der blæser nye vinde over Fiskeristyrelsens direktørlokaler. Efter næsten seks år i chefstolen har Nanna Møller nemlig valgt at forlade skuden til fordel for jobbet som direktør for Trafikstyrelsen. Det oplyser Fiskeristyrelsen i en pressemeddelelse.

Nanna Møller har blandt andet stået i spidsen for en større genopretning af fiskeriområdet, ligesom hun blev kvinden, der efter flere års venten, kunne tage imod styrelsens nye fiskerikontrolskib Nordsøen.

“Jeg vil gerne starte med at sige Nanna stort tak for den helt igennem fremragende indsats, hun har ydet som direktør for styrelsen. Efter næsten seks år i Fiskeristyrelsen skal Nanna nu være direktør i Trafikstyrelsen, som kan se frem til at få en yderst erfaren og vellidt chef. Nanna har sammen med dygtige medarbejdere udviklet Fiskeristyrelsen til en organisation, der sikrer arbejdet med en solid og bæredygtig forvaltning af dansk fiskeri, herunder de mange komplicerede opgaver, der ligger i kontrollen og tilskudsforvaltningen. Jeg er Nanna meget taknemmelig for den indsats hun har lagt i en omskiftelig tid, og jeg ønsker hende det allerbedste fremover,” lyder det fra departementschef Morten Niels Jakobsen.

“Den 1. november 2023 tiltræder jeg som ny direktør i Trafikstyrelsen. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Men det betyder desværre, at jeg skal sige farvel til de mange gode og engagerede ledere og medarbejdere i Fiskeristyrelsen. Uden deres engagement var det ikke lykkedes at stå der, hvor vi står i dag, med en organisation med et solidt grundlag for at bidrage til at sikre en bæredygtig forvaltning af dansk fiskeri,” siger Nanna Møller.

Den tidligere vicedirektør i Fiskeristyrelsen Joan Lene Reimann træder til som midlertidig direktør. Fiskeristyrelsen oplyser, at stillingen som direktør slås op med henblik på tiltræden snarest muligt.

Powered by Labrador CMS