Leder: Fremhæv din stand på DanFish – Du kan nå det endnu!

Stefan Holmager Larsen. Chefredaktør, FiskerBladet
Stefan Holmager Larsen. Chefredaktør, FiskerBladet

Nedtællingen til årets helt store begivenhed i dansk fiskeri er gået ind i sin afsluttende fase, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi på FiskerBladet glæder os som nyuddannede fiskere inden første tur i kutteren!

Publisert

DanFish International er en af verdens mest betydningsfulde messer for udstyr til fiskerierhvervet, og med op mod 400 udstillere fra 30 lande er der masser af gode historier at fortælle, og vi ser yderst frem til at kaste os hovedkulds ud i de mange nyheder inden for net, trawl, tov, wire, motorer, elektronik, navigations – og kommunikationsudstyr, opbevaringsudstyr, procesudstyr, redningsudstyr og meget, meget mere.

Derudover glæder vi os dog også meget til at vise os selv frem for jer alle! Som den faste læser vil have bemærket, så har vi på FiskerBladet igennem det seneste halvandet år nemlig gennemgået en markant forandring, efter at vi i foråret 2022 fik ny ledelse. Siden da har vi med en række små og store justeringer forsøgt at give FiskerBladet et løft i både design og indhold, hvor særligt mængden af historier er blevet større og mere omfattende.

Én ting, der dog ikke ændrer sig, er, at vi traditionen tro vil bruge vores kommende udgave af FiskerBladet som messemagasin i forbindelse med DanFish International 2023. Det betyder, at du, kære læser, ikke behøver kigge længere end til det kommende nummer af FiskerBladet for at få et solidt overblik over udstillerlister, standplaner over messen og de mest interessante stande, som du ikke må gå glip af.

Kig desuden gerne forbi FiskerBladets stand til en snak og en kop kaffe. Vi er til stede alle dagene under messen fra den 10. til den 12. oktober på stand E508.

Til sidst er der vist kun tilbage at ønske rigtig god læsning af årets fjerde udgave af FiskerBladet – som du kan læse ganske gratis lige her.

Med venlig hilsen,

Chefredaktør

Powered by Labrador CMS