Ny havneservicechef på Hvide Sande Havn

Hvide Sande Havn har ansat Claus Pedersen som ny havneservicechef. Foto: Hvide Sande Havn
Hvide Sande Havn har ansat Claus Pedersen som ny havneservicechef.

Hvide Sande Havn har opgraderet chefgruppen med en ansættelse af Claus Pedersen som ny havneservicechef.

Publisert

Som led i den fortsatte strategiske udvikling har Hvide Sande Havn per 1. januar ansat Claus Pedersen som ny havneservicechef. Den strategiske udvikling fortsætter dermed, med fuld fokus på bæredygtighed, konkurrencedygtig, forretningsudvikling og ikke mindst udvikling af organisationen. Det oplyser den vestjyske havn i en pressemeddelelse.

Med bred ledelsesmæssig erfaring fra større virksomheder i jernbanebranchen, som blandt andet Head of Operations og Head of Safety, vil får Claus Pedersen stor indflydelse på udviklingen af organisationen og medarbejderne på Hvide Sande Havn med ansvar for den nye sammenlagte afdeling Havneservice – som tidligere gik under Maritim og Teknisk afdeling – herunder også med kontakt til Hvide Sande Havns mange kunder og interessenter.

“Claus skal blandt andet med sin brede ledelsesmæssige erfaring bidrage til fastholdelse og videreudvikling af de strategiske og organisatoriske initiativer, og vil indgå i Hvide Sande Havns chefgruppe,” siger havnedirektør Poul Erik Jessen.

Med Claus Pedersens tiltrædelse implementeres – som led i den strategiske udvikling – samtidigt en planlagt organisationsændring, hvor maritim chef Henning Renita Yde tiltræder i en ny stilling som udviklingschef for derved at styrke den strategiske udvikling af virksomheden.

Kristen Just dedikeres fremover fuldt ud til styrkelse af den daglige drift og kundekontakt på havnen med reference til ny Havneservicechef.

Powered by Labrador CMS