Månedens Skib landede 3.700 tons blåhvilling til FF Skagen

HG 333 Isafold. Foto: Hirtshals Havn / LinkedIn
HG 333 Isafold.

Det nybyggede skib HG 333 Isafold, som er Månedens Skib i den aktuelle udgave af FiskerBladet – landede i den forgangne uge 3.700 tons blåhvilling til FF Skagen.

Publisert Sist oppdatert

Den nybyggede trawler HG 333 Isafold har fået en glimrende start på tilbærelsen i Nordsøen. I den forgangne uge har fartøjet således landet hele 3.700 tons blåhvilling til den nordjyske virksomhed FF Skagen. Det skriver Nordsøposten.

HG 333 Isafold, som er 87 meter langt, 20 meter bredt og har været i brug siden nytår, kan laste 3.800 kubikmeter pelagisk fisk såsom sild, makrel, blåhvilling og tobis. Isafold har også den fordel, at det både kan fiske med både trawl og not, og fartøjets størrelse gør, at fangsten kan hentes i de fjerneste dele af Nordsøen og Nordatlanten.

“Vi har fået et sikkert, moderne og energieffektivt fiskefartøj. Vi har været meget tæt involveret i byggeprocessen, og nu ser vi frem til at have fokus på selve fiskeriet,” siger CEO Lise Bjørn Jørgensen, der sammen med Karsten Mølgaard driver Rederiet Isafold A/S med hjemhavn i Hirtshals.

Du kan læse meget mere om HG 333 Isafold i FiskerBladet ganske gratis lige her.

Powered by Labrador CMS