Nordjysk fiskerihavn udvider direktionen med to nye medlemmer

Hirtshals Havns nye direktionsteam; Niels Kiersgaard (bagest), Per Holm Nørgaard (venstre), Anja Vrangager (højre) og Kikki Kongerslev (forrest). Foto: Hirtshals Havn
Hirtshals Havns nye direktionsteam; Niels Kiersgaard (bagest), Per Holm Nørgaard (venstre), Anja Vrangager (højre) og Kikki Kongerslev (forrest).

Antallet af medarbejdere og afdelinger er vokset markant, og Hirtshals Havn arbejder med en ambitiøs strategi for fremtiden. Det er årsagerne til, at havnens direktion nu får to nye medlemmer.

Publisert

Direktionen i Hirtshals har hidtil udelukkende bestået af administrerende direktør Per Holm Nørgaard, men fra 1. oktober er direktionen blevet udvidet med to nye medlemmer. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Head of Finance, Anja Vrangager, samt Head of Port Expansion, Niels Kiersgaard, og de to nye medlemmer af direktionen får titel af henholdsvis Chief Financial Officer og Chief Operations Officer.

“Hirtshals Havn har gennemgået en markant udvikling i de seneste år med ansættelse af flere medarbejdere, og vi har øget antallet af afdelinger, som alle har refereret direkte til mig. Samtidig er vi i fuld gang med planerne om en stor udvidelse af havnen, og vi har en ambitiøs målsætning om at blive et knudepunkt for produktion og forbrug af grøn energi. Det kræver et stort strategisk fokus, som vi nu får muligheden for at opprioritere,” lyder det fra havnens administrerende direktør Per Holm Nørgaard.

“Jeg er derfor meget glad for, at Anja Vrangager og Niels Kiersgaard vil indtræde i direktionen. Det er to fantastisk dygtige medarbejdere, som jeg har stor tillid til. Udvidelsen af direktionen betyder, at vi både på kort og langt sigt står særdeles stærkt og kan forfølge de forretningsmuligheder, der opstår,” siger han.

Organisationsændringen indebærer også, at Head of Communications & Executive Coordinator Kikki Kongerslev, der fungerer som primær sparringspartner og støtte til Per Holm Nørgaard, skal indgå som en del af det daglige direktionsteam. Hirtshals Havn ser desuden kommunikation som et vigtigt strategisk redskab, og det er derfor naturligt, at kommunikationsindsatsen sker i direkte tilknytning til direktionen.

Powered by Labrador CMS