Ny direktør hos Carsoe skærper fokus på kunderelationer og service

Johan Schwerin. Foto: Carsoe
Johan Schwerin.

Den nordjyske virksomhed Carsoe har ansat Johan Schwerin som ny After Sales-direktør, der skal føre forretningen til et nyt niveau inden for kundesupport og innovation.

Publisert Sist oppdatert

Som partner for kunder inden for forarbejdning af fisk og skaldyr verden over er det en selvfølge for danske Carsoe at levere service og support til kunderne, så deres udstyr kører pålideligt og optimalt. Derfor har virksomheden, der laver forarbejdningsanlæg til fiske- og fødevareindutrien, ansat Johan Schwerin som ny After Sales-direktør. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Med en omfattende baggrund og dyb forståelse for after sales og service inden for den maritime sektor, bringer Johan Schwerin både viden og ekspertise med sig.

Hans erfaring med at identificere og understøtte kundens behov, håndtere stærke serviceteams og opbygge langvarige partnerskaber vil være afgørende for at drive Carsoes kundeorienterede tilgang fremad, lyder det i beskrivelsen af den nye direktør.

“Jeg er meget stolt af at blive en del af Carsoe forretningen og ser frem til at arbejde tæt sammen med vores kunder, for at forstå deres udfordringer og give dem det højeste niveau af support og service. Sammen vil vi sikre, at deres anlæg og udstyr fortsætter med at køre gnidningsløst og effektivt,” siger Johan Schwerin.

Markedet har set et stigende behov for at forlænge levetiden af produktionsfaciliteter, ikke kun af økonomiske årsager, men også for at fremme en mere bæredygtig forretning. Hos Carsoe kan de nikke genkendende til dette behov. Ved at optimere produktiviteten, minimere nedetid og forlænge levetiden for forarbejdningsløsninger ønsker Carsoe at bidrage til deres kunders effektive produktion i fremtiden.

“Vi arbejder målrettet med at styrke vores After Sales-forretning for at sikre, at vi bliver en endnu stærkere partner for vores kunder. Med dette strategiske fokus fastholder vi vores evne til at yde omfattende support gennem hele produktionsfaciliteternes levetid,” lyder det fra administrerende direktør, Hugo Dissing.

Powered by Labrador CMS