Forbedrede faciliteter for fiskeriet i Hvide Sande Havn

Arkivfoto: Hvide Sande Havn

Danske Fiskeauktioner investerer i ombygningen af cirka 350 kvadratmeter til personale-, administrations- og auktionsfaciliteter på Hvide Sande Havn.

Publisert

Hvide Sande Havn har i netop nu gang i en større strategisk udvikling, der blandt andet fokuserer på udvikling og optimering af fiskeriet på den vestjyske havn, og det kommer nu hele branchen til gode.

Hvide Sande Havn har nemlig netop indgået en aftale om optimering af auktionsfaciliteterne på havnen med Danske Fiskeauktioner A/S, som betyder, at Hvide Sande Havn udlejer lejemålet i auktionshallen til Danske Fiskeauktioner A/S, som investerer i ombygningen af cirka 350 kvadratmeter til personale-, administrations- og auktionsfaciliteter. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

“Hvide Sande Havn er meget glade for udvidelsen af faciliteterne fra Danske Fiskeauktioners side, fordi optimeringen medvirker til at gøre faciliteterne for fiskeriet endnu mere konkurrencedygtig og effektiv,” lyder det i meddelelsen.

Danske Fiskeauktioner A/S igangsætter processen med byggetilladelser i den nærmeste fremtid og forventer at byggeriet kan igangsættes i løbet af sommeren til idriftsættelse omkring årsskiftet 2023/2024.

Powered by Labrador CMS